Βρισκεστε στην: Αρχικη>Συχνες Ερωτησεις

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Η 1. Αν παραγγείλω σήμερα πετρέλαιο, πότε θα το παραλάβω?
Αν δώσετε την παραγγελία σας το πρωί υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να παραλάβετε ακόμα και αυθημερόν, αλλιώς την επόμενη ημέρα και την ώρα που διευκολύνει εσάς.

2. Κάθε πότε πρέπει να γίνεται συντήρηση του καυστήρα?
Συνήθως γίνεται πριν αρχίσει η χειμερινή σεζόν. Προτείνουμε όμως την εκτέλεση της εργασίας μετά το τέλος του χειμώνα που η καπνιά είναι μαλακή και ξεκολλάει εύκολα, αλλά και τεχνικοί έχουν περισσότερο χρόνο να αφιερώσουν σε αντίθεση με το χειμώνα.

3. Ποιοι είναι οι κανόνες ασφαλείας του χώρου του λεβητοστασίου?
Να διαθέτει επαρκή αερισμό (φυσικό ή τεχνητό)
Να διατηρείται ο χώρος του καθαρός
Να υπάρχει εύκολη πρόσβαση σ' αυτόν και να μην χρησιμοποιείται για την αποθήκευση αντικειμένων και κυρίως εύφλεκτων υλικών.
Να είναι μονίμως εφοδιασμένος με τους κατάλληλους πυροσβεστήρες, σύμφωνα με τις υποδείξεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

4. Γιατί οι πυροσβεστήρες πρέπει να αναγομώνονται?
Οι πυροσβεστήρες περιέχουν ειδική σκόνη με πυροσβεστικές ιδιότητες και ως προωθητικό αέριο της σκόνης άζωτο. Με την πάροδο του χρόνου, την ακινησία και την υγρασία, το περιεχόμενο πετρώνει με αποτέλεσμα να αχρηστεύεται ο πυροσβεστήρας. Επίσης και το άζωτο με τον καιρό διαφεύγει λόγω της χαλάρωσης της βαλβίδας και ο πυροσβεστήρας μένει χωρίς προωθητική δύναμη.

5 .Κάθε πότε πρέπει να κάνω απολύμανση στην πολυκατοικία?
Για την ριζική καταπολέμηση των ανεπιθύμητων οργανισμών, όπως έντομα και τρωκτικά τα οποία αποτελούν φορείς μολύνσεων και ασθενειών θα πρέπει να διενεργούνται αποτελεσματικές απολυμάνσεις ιδιαίτερα τις περιόδους αναπαραγωγής τους, την Άνοιξη και το Φθινόπωρο.